miercuri, 13 martie 2013

Povestea lenjeriilor de pat           
                  A fost odata ca niciodata, un croitor, care vroia sa faca ceva inedit pentru omenire, dar nu ii venea nici o idee, pana in clipa in care s-a asezat in pat si a realizat ca ar trebui sa coase panza care era asternuta si astfel sa creeze un cearsaf de pat, apoi s-a gandit sa faca un sac in care sa puna cateva pene de gaina si asa au iesit pernele. Daca perne si cearsafuri avea, s-a gandit sa imbrace si lana de oaie cu care se invelea pentru a fi asortat tot patul si dupa cateva cusaturi a rezultat un frumos cearsaf de plapuma. Repede s-a dus vestea ca iti poti infrumuseta patul avand o bucata frumoasa de material, indemanare si imaginatie si uite asa croitorul nostru a devenit cel mai cunoscut om din regiune. Cu aceste panze frumos croite lumea si-a infrumusetat dormitorul dupa bunul plac, dormind ca niste regi in „palatul” lor umil. 

         
          Anii au trecut si noi inca mai folosim lengerii de pat si cu siguranta le vom folosi multi ani de acum inainte.
          Exista acuma o gama foarte variata de modele de lenjerie de pat, in functie de materiale, culori si modele.

 
          Pe asternuturisiprosoape.ro am gasit zeci de modele de lenjerii care mai de care mai frumoase ca nu te poti opri la una singura. Sunt lenjerii de calitate superioara, satinate, brodate sau cu tesatura jaquard, din bumbac, in, matase naturala si chiar bambus, totul pentru confort in patul tau.
 
 
           Pe acest magazin online cu lenjerii veti gasi atat modele clasice, cat si moderne, romantice, dar si pentru copii cu personaje din desene animate.

          Cand alegeti o lenjerie trebuie sa va ganditi atat la culoare cat si la desenele de pe ea, deoarece anumite culori ne ajuta sa ne odihnim mai bine sau ne ajuta sa ne refacem starea de sanatate.


          Cu astfel de asternuturi si visele iti vor fi mult mai frumoase si astfel somnul va fi mult mai odihnitor.
          Eu am ochit aceste modele prezentate in imagini care s-ar asorta de minune cu dormitorul meu. 
          Voua la lenjerie de pat v-a ramas privirea?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu