duminică, 10 februarie 2013

8 martiePrimavara... anotimpul renasterii si al trezirii la viata, face acum din ziua de 8 Martie momentul cel mai plin de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!
Aceasta traditie a celebrarii femeii dateaza de pe vremea grecilor cand inclusiv maretii zei din Olimp aveau o zi in care o sarbatoreau pe zeita Rhea, zeita-mama a tuturor, asociata deseori cu pamantul.
In fiecare an, eu personal am o problema in alegerea cadoului pentru mama mea.Pana acuma i-am tot oferit lucruri facute de mine care au si ele valoare sentimentala mare, dar anul acesta vreau sa ii ofer ceva deosebit pe langa buchetul obisnuit de ghiocei ce vestesc inceputul primaverii si a renasterii.
 Am vazut pe Belatriz.ro cateva modele superbe de bijuterii care i s-ar potrivii foarte bine mamei mele. De exemplu acest colier de argint cu pietre semipretioase, carneol si perle care este la un pret foarte bun. Mama este adepta bijuteriilor cu perle considerand ca acestea sunt un simbol al feminitatii ce atrag mereu atentia. M-am mai gandit si la un pandantiv in forma de floare tot din argint cu zirconiu cubic alb tot la un pret foarte bun. In zilele noastre trebuie sa avem grija cati bani cheltuim, dar cu Belatriz sigur ve-ti face economie si ve-ti aduce si zambete pe fata celor dragi.

Colierul cu siguranta il v-a asorta la rochia ei rosie de seara, iar pandantivul cu floare, care ii va aminti de fiecare data de venire primaverii, va fi un accesoriu remarcat de fiecare data cand va merge la intalnirea cu prietenele ei.
Pentru cutia de cadou nu mai trebuie sa-mi fac probleme pentru ca acest magazin de bijuterii online ofera gratuit cutiute iar bijuteriile de calitate sunt astfel pregatite pentru a fi imediat inmanate celui drag.
Voi ce v-ati gandit sa le faceti cadou mamelor sau prietenelor voastre?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu